Filt hjemmesko

Vil du gerne have gode hjemmesko, kan det være smart at købe et par filt hjemmesko. Der er flere fordele ved filt hjemmesko, og nogle af dem kommer vi til at kigge nærmere på her.

Vil du bare gerne se det store udvalg af filt hjemmesko, kan du se alle hjemmeskoene her.

3 fordele ved filt hjemmesko

filt hjemmesko

Varmen

For det første er der varmen. Filt er jo lavet af kartet uld, og det er et rigtig godt materiale at bruge, når det gælder for kroppen om at holde på varmen. Det er også derfor, det kan være en god idé at få en uldtrøje, hvis du gerne vil have en varm sweater at hoppe i, når det bliver koldt.

Og når du fryser på fødderne, kan det på samme måde være en god idé med filt hjemmesko, da det er nogle af de bedste hjemmesko til at holde på varmen. Har du tit kolde fødder, vil du blive utroligt glad for at få sådan et par sko, som du kan gå rundt i derhjemme.

Holdbarhed

Dernæst må vi heller ikke glemme holdbarheden for et par håndlavede filt hjemmesko. Der er virkelig tale om en anden kvalitet, end når du bare køber et par masseproducerede sko til en lav pris, som du tit kan finde i dit lokale supermarked eller discount skokæde.

Et par billige hjemmesko til 100 kroner eller deromkring kan være fine nok, men de kommer hurtigt til at gå i stykker, og de har på ingen måde de samme kvaliteter, som et par filtsko i uld. Så selvom du kan spare penge her og nu på at købe et par billige hjemmesko, slår det ikke den kvalitet og holdbarhed, so du kan få, hvis du vælger kvalitet frem for alt.

Hjemmesko der kan ånde

Sidst, men ikke mindst, er materialer også godt for dine fødder, da det er let for fødderne at ånde og få luft. Derfor er der f.eks. meget få personer, der oplever luftgener med et par filt hjemmesko, da der ikke ophober sig meget sved og dermed lugt i skoene.

Så har du ofte problemer med at svede i dine hjemmesko, eller oplever du gener med lugt, kan det være en god idé at prøve et par sko i filt, hvor du hurtigt vil kunne se, mærke og dufte en stor forskel.